ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος για τον Κωνσταντίνο. Τον νεκρό αρχιτέκτονα που “έσβησε” στην άσφαλτο

Θρήνος για τον Κωνσταντίνο. Τον νεκρό αρχιτέκτονα που “έσβησε” στην άσφαλτο

Ήταν χθες λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Ο 39χρονος αρχιτέκτονας Αδάμ – Κωνσταντίνος – Κωνσταντίνου οδηγούσε μηχανή, η οποία κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη στο ύψος της ΔΕΥΑΛ με αποτέλεσμα ο οδηγός της να σβήσει στην άσφαλτο.

Ο Κωνσταντίνος σπούδασε αρχιτεκτονική με BA Bachelor of Arts (Hons) στο Plymouth University και στο τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο (2013).

Ο αρχιτέκτονας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός και είχε αναλάβει μαζί με την αδερφή του Αρχοντία – Ρόννυ, το τεχνικό – κατασκευαστικό γραφείο του πατέρα τους, Ανδρέα Κωνσταντίνου, που λειτουργεί στη Λάρισα από το 1976.

Το γραφείο ασχολείται κυρίως με ιδιωτικά έργα, έχοντας μέχρι σήμερα μελετήσει και επιβλέψει περίπου 1.000 projects. Τα έργα αυτά αφορούν μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, κτίρια γραφείων και καταστήματα.

Η κηδεία του-σύμφωνα με το larissanet-θα γίνει σήμερα στις 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button