ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στον Αλμυρό-Νεκρός στον ύπνο του 28χρονος νεαρός. Τον βρήκε η μητέρα του

Τραγωδία στον Αλμυρό-Νεκρός στον ύπνο του 28χρονος νεαρός. Τον βρήκε η μητέρα του

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας 28χρονος σήμερα στις 8 το πρωί στον Αλμυρό, από τη μητέρα του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.
Έντρομη η γυναίκα ειδοποίησε το Κέντρο Υγείας, γιατρός του οποίου διαπίστωσε ότι ο νεαρός δεν είχε αισθήσεις και είχε βραδυκαρδία. Ο θάνατος του προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία, όπου κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας

Όπως αναφέρουν πληροφορίες απο το magnesianews άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας με ασθενοφόρο, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που έστειλε κινητή μονάδα με γιατρό, στον Αλμυρό, αλλά παρά τις προσπάθειες που προηγήθηκαν και ακολούθησαν, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον επαναφέρουν.

Τελικά, ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ενημερώθηκε η Αστυνομία που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και παρήγγειλε νεκροψία – νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button