ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος: Νεκρό παιδί 13 ετών από κορονοϊό

Θρήνος: Νεκρό παιδί 13 ετών από κορονοϊό

Θρήνος στη Βρετανία από το θάνατο ενός παιδιού μόλις 13 ετών στο Λονδίνο. Το αγόρι είχε βρεθεί θετικό στον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολλεγίου.

Πέθανε ένα 13χρονο αγόρι στο Λονδίνο που είχε βρεθεί θετικό στον κορονοϊό, ανακοίνωσε αργά σήμερα το νοσοκομείο του Βασιλικού Κολλεγίου.

«Δυστυχώς, ένα 13χρονο αγόρι που είχε βρεθεί θετικό στον Covid-19 υπέκυψε, και οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια μας βρίσκονται στην οικογένεια αυτή τη στιγμή», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Ο θάνατος σχετίζεται με τον κορονοϊό και δεν θα γίνει κανένα επιπλέον σχόλιο».

Μακραίνει η λίστα των νεκρών

Ο νέος κορονοϊός έχει στοιχίσει τη ζωή σε επιπλέον 381 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, καταγράφοντας ρεκόρ ημέρας, που

σηματοδοτεί την επιτάχυνση των ρυθμών εξάπλωσης της πανδημίας. Το σύνολο των νεκρών από τη νόσο ανέρχεται σε 1.789, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές.

Ο απολογισμός αυτός του υπουργείου Υγείας, που αφορά το διάστημα μέχρι τις 17.00 τοπική ώρα τη Δευτέρα, είναι διπλάσιος και πλέον από εκείνον που δημοσιεύτηκε πριν από 24 ώρες με 180 νέους θανάτους.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων άγγιξε τις 25.150, ήτοι μια αύξηση άνω των 3000 κρουσμάτων..

dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button