ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος. Νεκρός ο 16χρονος που είχε “καρφωθεί” με μηχανάκι σε δέντρο

Θρήνος. Νεκρός ο 16χρονος που είχε “καρφωθεί” με μηχανάκι σε δέντρο

Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Λαμίας και της Φθιώτιδας, από την είδηση της απώλειας του 16χρονου παιδιού, που είχε πέσει θύμα τροχαίου με μηχανάκι στην περιοχή της Κουβέλας Στυλίδας το βράδυ της Κυριακής 5 Ιουλίου.

Ο νεαρός που επέβαινε σε δίκυκλο μοτοποδήλατο το οποίο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε ελιά, έδωσε για δύο εβδομάδες μάχη για τη ζωή του, νοσηλευόμενος βαριά τραυματισμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Δυστυχώς το παιδάκι δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή, τα χαράματα παρά τις συνεχείς προσπάθειες όλου του προσωπικού της ΜΕΘ, που έδωσε πραγματική μάχη για να ανατρέψει τα δεδομένα. Ο 16χρονος από την πρώτη στιγμή είχε διαγνωστεί με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις συνέπεια της πρόσκρουσης με το δέντρο.

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button