ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος. Νεκρός ξαφνικά ο 21χρονος Στέλιος Χαλκιάς

Θρήνος. Νεκρός ξαφνικά ο 21χρονος Στέλιος Χαλκιάς

“Έφυγε” ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών ο Στέλιος Χαλκιάς. Ο νεαρός ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες, ενώ απεβίωσε από παθολογικά αίτια.

Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τρίτη και ώρα 12.00 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Ανάβρα Αγιάς, τόπο καταγωγής

της μητέρας του, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες. Ο εκλιπών αφήνει πίσω τον πατέρα του Θωμά και τις δύο αδελφές του.

Κορονοϊός τώρα: Θρηνεί η Καστοριά με τον χαμό της 41χρονης (video)

Όπως σας γράψαμε έχουμε το πρώτο θύμα νεαρής ηλικίας από τον κορονοϊό. Μια μητέρα τριών παιδιών ηλικίας 41 χρονών «έφυγε» από τη ζωή από τον ιό στην περιοχή της Καστοριάς.

Τα τρία παιδιά και ο σύζυγός της βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό, ενώ γίνονται προσπάθειες προκειμένου να βρεθούν οι επαφές που είχε η γυναίκα πριν καταλήξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι γνωστό το πώς η 41χρονη κόλλησε τον ιό.nassosblog.gr

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button