ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος – Πέθανε ο Γιώργος Πέτρου

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλιός Τρικαλινός βιοτέχνης Γιώργος Πέτρου. Υπήρξε ο ιδρυτής της “Ελληνικής Συρματουργίας” που κυριάρχησε στην τοπική και όχι μόνο αγορά.

Πρωτοπόρος για την εποχή του έστησε μια επιχείρηση από το “μηδέν” και κατάφερε με πολλή δουλειά να την καταστήσει ισχυρή σε όλα τα επίπεδα. Άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, έκανε μια υπέροχη οικογένεια.

Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 60 μέτρων – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (22.10.2021) κοντά στο χωριό Ανάληψη στη Λιβαδειά.

Ενα αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 60 μέτρων με την κατάληξη να είναι τραγική. Πρόκειται για ένα φορτηγάκι εργολάβου της ΔΕΗ και σε αυτό επέβαιναν δύο άνδρες 55 χρονών.

Ο ένας από αυτούς τραυματίστηκε θανάσιμα και βρέθηκε πεσμένος έξω από το όχημα, ενώ ο άλλος εγκλωβίστηκε σε αυτό όπως αναφέρει το tvstar.gr.

Και οι δύο επιβάτες του αυτοκινήτου είναι αλβανικής καταγωγής. Να σημειωθεί ότι άμεσα σε αστυνομία και πυροσβεστική σήμανε συναγερμός, ενώ κλήθηκε και ειδική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ από τη Λαμία.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button