ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικός θάνατος γυναίκας στο Ηράκλειο – Κατέρρευσε δοκάρι και την καταπλάκωσε

Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη γυναίκα το βράδυ του Σαββάτου στις Δαφνές του Δήμου Ηρακλείου όταν καταπλακώθηκε από δοκάρι που κατέρρευσε σε αποθήκη. Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών.

Η γυναίκα βρισκόταν στην αποθήκη της όταν, κάτω από άγνωστες συνθήκες δοκάρι κατέρρευσε και την καταπλάκωσε.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού της γυναίκας, στην οποία συμμετείχαν 9 πυροσβέστες. Στο σημείο έσπευσαν και διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο για την άτυχη γυναίκα ήταν ήδη αργά, αφού είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

ΣΟΚ – Αυτός είναι ο νεκρός ποδοσφαιριστής. Τον σκότωσε το κινητό του

Σοκαρισμένη παραμένει η σύζυγος του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Santiago Otero από την στιγμή που τον εντόπισε νεκρό, μέσα στο μπάνιο, επιστρέφοντας από την δουλειά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» η σύζυγός του τον βρήκε νεκρό με το κινητό του τηλέφωνο δίπλα στο άψυχο κορμί του.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο 38χρονος έπαθε ηλεκτροπληξία όταν το τηλέφωνο που φόρτιζε έπεσε μέσα στο νερό.

Πιστεύεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του έως και δέκα ώρες πριν βρεθεί από τη σύζυγό του.

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται μαρτυρίες οι οποίες αναφέρουν πως στο στήθος του είχε ένα σημάδι, έγκαυμα, από το κινητό του. Οι γιατροί έφτασαν αμέσως στο διαμέρισμά του όπου και διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Santiago Otero ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button