ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στα Τρίκαλα – Νεκρός 52χρονος από ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια εργασιών!

Απίστευτη τραγωδία συνέβη πριν από λίγο στην περιοχή Πιαλεία Τρικάλων όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας 52χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος 52χρονος «χτυπήθηκε» θανάσιμα όταν πήγε για εργασίες κοντά στο σπίτι του στην Πιαλεία Τρικάλων. Βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι της Κυριακής (24.10.2021), πιθανόν ώρες μετά το συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν επετράπη σε κανέναν να αγγίξει τον 52χρονο προτού διακοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή, καθώς υπήρχε κίνδυνος για όλους.

Ο άτυχος άνδρας είχε πάει για εργασίες κοντά στο σπίτι του στην Πιαλεία Τρικάλων.

Θρήνος – Πέθανε ο Γιώργος Πέτρου

Σε ηλικία 80 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλιός Τρικαλινός βιοτέχνης Γιώργος Πέτρου. Υπήρξε ο ιδρυτής της “Ελληνικής Συρματουργίας” που κυριάρχησε στην τοπική και όχι μόνο αγορά.

Πρωτοπόρος για την εποχή του έστησε μια επιχείρηση από το “μηδέν” και κατάφερε με πολλή δουλειά να την καταστήσει ισχυρή σε όλα τα επίπεδα. Άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία, έκανε μια υπέροχη οικογένεια.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button