ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος Πέθανε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος

Θρήνος Πέθανε ο Παναγιώτης Χριστόπουλος

Θλίψη προξένησε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του 58χρονου Παναγιώτη Χριστόπουλου, ο οποίος εργαζόταν ως χειριστής μηχανημάτων οδοποιίας.

Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος με την Αγγελική Χριστοπούλου και πατέρας 4 παιδιών, της Γεωργίας, της Πέρσας, της Χριστιάνας και της Κατερίνας ενώ ήταν και παππούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εκλιπών αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 στις 4 το απόγευμα στον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Πετρωτού, Πατρών και θα ταφεί στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Μηνά στη Λεύκα.

Έγκλημα στο Κορωπί: Συγκλονίζει η κατάθεση του ανήλικου γιου της 35χρονης: «Μην σκοτώνεις τη μαμά μου»

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το στυγερό έγκλημα στο Κορωπί το 2016 της 35χρονης μητέρας από την ερωμένη του πρώην συζύγου της.

Ο κ. Απόστολος Λύτρας, ως δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, έζησε από κοντά την συγκλονιστική υπόθεση και μίλησε στο LIVE NEWS.

Μιλώντας για το τραγικό έγκλημα δήλωσε συγκλονισμένος από μια κατάθεση του μικρού παιδιού που ήταν μπροστά στο έγκλημα: το μικρό παιδί παρακαλούσε τη δράστρια να μην καταφέρει τις δύο τελευταίες μαχαιριές στην μητέρα του και της φώναζε «Μην σκοτώνεις τη μαμά μου».

Τα παιδιά έχουν ψυχικά τραύματα και τα στηρίζει η θεία τους, που έχει την επιμέλειά τους. nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button