ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος: Πέθανε σε ηλικία 35 ετών ο Κωνσταντίνος Μαρκοπουλιώτης

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Καστοριά ο θάνατος του Κωνσταντίνου Μαρκοπουλιώτη με καταγωγή από τη Ζάκυνθο σε ηλικία μόλις 35 ετών.

Ο 35χρονος πέθανε ύστερα από εγκεφαλικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από οικείους του, ο Κωνσταντίνος Μαρκοπουλιώτης, την περίοδο των αποκριών υπέστη σοβάρο εγκεφαλικό επεισόδιο και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο του Ρίου όπου και νοσηλευόταν.

Ο οργανισμός του δυστυχώς δεν άντεξε και κατέληξε το πρωί της Πέμπτης, βυθίζοντας στη θλίψη την Ζακυνθινή κοινωνία. Ο Κωνσταντίνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, καλοσυνάτος και χαμογελάστος. Φανατικός οπαδός του Παναθηναϊκού και πολιτικά ενεργός στο χώρο του ΚΙΝΑΛ.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στην πόλη της Καστοριάς, καθώς υπήρξε φοιτητής στο ΤΕΙ και γραμματέας της ΠΑΣΠ. Συλλυπητήρια ανακοίνωση, έβγαλαν η ΠΑΣΠ και η ΔΑΠ Καστοριάς. Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΚΙΝΑΛ. Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΚΙΝΑΛ για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μαρκοπουλιώτη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ, «με οδύνη αποχαιρετούμε τον σύντροφο και συναγωνιστή μας Κωνσταντίνο Μαρκοπουλιώτη, που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Τίμησε την παράταξη μας με το ήθος και τη μαχητικότητά του. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του». Πηγές: ermisnews.gr , svouranews.gr

Ξεσπά ο Δημήτρης Σταρόβας για τον Μάρκο Σεφερλή – «Υπάρχει και τηλεκοντρόλ»

“Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τους άλλους, να τους κρίνουμε και να τους αδικούμε” δήλωσε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο Δημήτρης Σταρόβας παραχώρησε συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ξυνόπουλο με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Οι γείτονες από πάνω» στο Πειραιώς 131. Μέσα σε όλα, ο γνωστό καλλιτέχνης πήρε θέση στον πόλεμο που δέχεται ο Μάρκος Σεφερλής για την κωμική σειρά «Super Mammy» στον ΑΝΤ1.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Σταρόβας τόνισε πως «το θεωρώ λάθος, επειδή έχουμε μάθει αυτό που κάνει ή λέει ο άλλος, όταν δεν συνάδει με τη δική μας άποψη ή αισθητική στην προκειμένη περίπτωση, να το βλέπουμε ως λανθασμένο και όχι ως διαφορετικό. Υπάρχει μια μικρή μερίδα που θα πει το δικό της ούτως ή άλλως, για διάφορους λόγους. Όταν όμως δεν σου αρέσει κάτι, έχει σημασία ο τρόπος που θα το πεις. Ο τρόπος καθορίζει τα πάντα στη ζωή μας».

«Άλλο να πεις «εμένα δεν μου αρέσει αυτό» και άλλο να κρίνεις και να κατακρίνεις τον άλλον με αφορισμούς. Υπάρχει τηλεκοντρόλ και ας αλλάξει ο κόσμος κανάλι αν δεν του αρέσει. Δεν χρειάζεται να βρίζουμε τους άλλους, να τους κρίνουμε και να τους αδικούμε» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας στη συνέντευξη που έδωσε στο Secret των Παραπολιτικών.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button