ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στα Φάρσαλα – Νεκρός ο 24χρονος Γιώργος

Θρήνος στα Φάρσαλα – Νεκρός ο 24χρονος Γιώργος

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία των Φαρσάλων ο θάνατος σε ηλικία μόλις 24 ετών του Γιώργου Μπάτζιου.

Κατά πληροφορίες, ο άτυχος νεαρός έμενε στο χωριό Σταυρός. Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τον πατέρα του Ιωάννη, τη μητέρα του Γεωργία και την αδελφή του Βασιλική.

Η κηδεία του έγινε σήμερα το πρωί στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Δεμερλιώτισσας, στο Σταυρό Φαρσάλων.

Δεν άντεξε άλλο – Νεκρή η καθηγήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου

Τους τελευταίους μήνες έδωσε γενναία μάχη με τον καρκίνο, όμως νικήθηκε και κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου έχει προκαλέσει ο θάνατος μίας 45χρονης γυναίκας. Πρόκειται για την Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, η οποία εργάστηκε ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας. Αφήνει πίσω της τον σύζυγό της Γιάννη Βλιώρα.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΕΥΑΜΒ σε μήνυμά του αναφέρει:

“Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, στον συνάδελφο και μέλος του Δ.Σ του συλλόγου εργαζομένων ΔΕΥΑΜΒ Ιωάννη Βλιωρα, για την απώλεια της συζύγου του Αλεξάνδρας. Καλό Παράδεισο…

”nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button