ΔΙΑΦΟΡΑ

Ασύλληπτη τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Νεκρό βρέφος 16 μηνών σε φρικτό τροχαίο

Ως πότε θα θρηνούμε νεκρούς σε αυτό το δρόμο – καρμανιόλα;

Ένα βρέφος μόλις δεκαέξι μηνών είναι ο τραγικός απολογισμός του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος της διασταύρωσης των Λαστεΐκων.

Ήταν περασμένες εννέα όταν δύο Ι.Χ. οχήματα κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε πατέρας, μητέρα και ένα βρέφος δεκαέξι μηνών, είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο και το δεύτερο στο οποίο επέβαινε ένας νεαρός είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και τα δύο οχήματα έγιναν άμορφες μάζες σιδηρικών.

Στο σημείο έφθασαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου για τον απεγκλωβισμό των τραυματιών, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Οι τρεις τραυματίες παραμένουν στο Νοσοκομείο του Πύργου χωρίς να έχουμε πλήρη εικόνα για την κατάσταση της υγείας τους.

Δυνάμεις της αστυνομίας διενεργούν έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:Πηγή: patrisnews.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button