ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη – Η 36χρονη Πόπη πέθανε δυο ημέρες μετά τη γέννα

Άλλο ένα τραγικό περιστατικό βιώνει η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης με τον θάνατο μητέρας ενός νεογέννητου βρέφους.

Η Κ.Φ, γέννησε με καισαρική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και ώρες μετά παρουσίασε υψηλή πίεση, ενώ υπέστη και 3 ανακοπές σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες.

Η άτυχη νεαρή μητέρα, σώθηκε με τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού του ΠΓΝΑ και νοσηλευόταν από την Κυριακή στη στεφανιαία μονάδα, όπου εκεί υπέστη για ακόμα μια φορά ακόμη δύο ανακοπές ενώ η αιτία του θανάτου της ήταν η μαζική πνευμονική εμβολή.

Ωστόσο η υγεία της ήταν τόσο επιβαρυμένη που δεν άντεξε και κατέληξε .

Υπενθυμίζεται πως για τη συγκεκριμένη γυναίκα είχαν κινητοποιηθεί πολίτες της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να δώσουν αίμα στο νοσοκομείο, παράκληση η οποία είχε κάνει τα προηγούμενα 24ωρα το γύρο του Διαδικτύου

Θρήνος για τον 20χρονο Μιχάλη – Ήταν σε άδεια απολύσεως

Ο άτυχος Μιχάλης ήταν φαντάρος και ήταν έξω με άδεια απολύσεως. Το χαρτί της απόλυσης, θα το έπαιρνε στις 16 Φεβρουαρίου.

Το μοιραίο βράδυ, εκτός από τον 20χρονο – ο οποίος καθόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου – επέβαιναν ακόμη δύο άτομα.

Ένας 20χρονος και ένας 23χρονος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων ελαφρά τραυματισμένοι και είναι καλά στην υγεία τους.

Στο τροχαίο συνέδραμε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με δυο οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν τους νεαρούς

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button