ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ – Νεκρός ο αστυνομικός Αχιλλέας Παλαιοχωρίτης

Στο πένθος βυθίστηκε η αστυνομική οικογένεια των Γρεβενών, για την απώλεια του Αχιλλέα Παλαιοχωρίτη που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών νικημένος από τον κορονοϊό μετά από πολυήμερη νοσηλεία του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ο Αχιλλέας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στους συναδέλφους του αλλά και στους πολίτες που τον γνώρισαν. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού και η κηδεία του αναμένεται να σήμερα το μεσημέρι. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Νεκρή η επιχειρηματίας Ευαγγελία Ζαχαριάδου

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή περασμένο Σάββατο η Ευαγγελίας Ζαχαριάδου, ενεργό και δραστήριο μέλος του ιδρύματος Χριστίνα Αποστόλου.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε το ίδρυμα, αναφέροντας πως «η μακαριστή Ευαγγελία διακρινόταν για την ευγένεια και το ήθος της αλλά και την αστείρευτη θέληση της για προσφορά στον πάσχοντα συνάνθρωπο μας.

Ήταν το άτομο που εμπνεύστηκε τη δημιουργία του ΟΥΖΕΡΙ στην “ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ” που διοργανώνει κάθε χρόνο το Ίδρυμα μας στον Δημοτικό Κήπο Λάρνακας. Είχε την όλη οργάνωση και συντονισμό όπου κάθε χρόνο άφηνε άριστες εντυπώσεις.

Η κηδεία της άτυχης Ευαγγελίας θα τελεστεί αύριο Τρίτη 11 Ιανουαρίου η ώρα 3:00μ.μ. στην Αθηένου, στην οποία θα παραστεί και αντιπροσωπεία του Ιδρύματος για να καταθέσει στεφάνι.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button