ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Εθνική Οδό για Θεσσαλονίκη: Νεκροί δύο 21χρονοι και 22χρονη κοπέλα

Θανατηφόρο τροχαίο στην Εθνική Οδό με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, στο ύψος της Αγαθούπολης

Ανακοίνωση για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα μεσημέρι Δευτέρας 10 Ιανουρίου στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη, με τραγικό απολογισμό τρία νεκρά άτομα νεαρής ηλικίας και δύο τραυματίες:

Σήμερα (10 Ιανουαρίου 2022) και ώρα 13.45 περίπου, στο 460 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν άλλα 4 άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε

προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο 21χρονων ημεδαπών και μίας 22χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο όχημα και τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα,

οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

ΣΟΚ στην οικογένειά του – Νεκρός ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Τσιρινόπουλος

Απεβίωσε ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Τσιρινόπουλος. Ο εκλιπών διατηρούσε τη γνωστή επιχείρηση με τα στρώματα ύπνου και έπιπλα, είχε νοσήσει με κορονοϊό και νοσηλευόταν εδώ και αρκετό καιρό σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε και απεβίωσε σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένεια του, στους γνωστούς και στους φίλους του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα 4 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων (Ά κοιμητήριο) Πύργου.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button