ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην κηδεία του Άγγελου. Έσβησε ο 18χρονος που πάλευε με τον καρκίνο

Θρήνος στην κηδεία του Άγγελου. Έσβησε ο 18χρονος που πάλευε με τον καρκίνο

“Ο Άγγελος έφυγε για τον ουρανό και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν”, ήταν το λιτό μήνυμα της οικογένειας του 18χρονου Άγγελου Κυριάκου Λόπεζ, ο οποίος έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων βυθίζοντας στη θλίψη την κοινωνία της Αγίας Τριάδας Μώλου και όλη τη Φθιώτιδα.

  • Η περιπέτειά του είχε γίνει γνωστή τον Δεκέμβριο του 2018 όταν και η οικογένειά του προσπαθούσε να συγκεντρώσει χρήματα για μια πολύ δύσκολη επέμβαση σπάνια μορφή κακοήθειας στο ήπαρ “Ιννοπεταλλιώδες Ηπατοκυτταρικό Καρκίνωμα”.

Πολύς κόσμος από κάθε γωνιά της Ελλάδας είχε ανταποκριθεί για να μπορέσει ο 16χρονος τότε Άγγελος να κερδίσει τη μάχη της ζωής. Μια μάχη καθημερινή που έδινε με περίσσειο θάρρος από τον Ιούνιο του 2017. Η κηδεία του Άγγελου-Κυριάκου έλαβε χώρα-σύμφωνα με το lamiareport- σήμερα στις 11.00 στον Ι.Ν Αγίου Δημητρίου στην Αγία Τριάδα Μώλου Φθιώτιδας και το κλίμα ήταν πολύ βαρύ.

Καλό ταξίδι Άγγελε…

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button