ΔΙΑΦΟΡΑ

Το δράμα της κόρης του αγνοούμενου στην Κρήτη: “Να τον βρούμε. Νεκρό ή ζωντανό”

Το δράμα της κόρης του αγνοούμενου στην Κρήτη: “Να τον βρούμε. Νεκρό ή ζωντανό”

“Όλοι ξέρετε ότι ο μπαμπάς μου δεν έχει βρεθεί ακομα… Κάνω έκκλησή σε όλους που έχουν χωραφια, αποθήκες, στερνες, παλια εγκαταλημενα σπίτια, όλοι ξέρουν τις περιουσιες τους, καντε ένα κόπο να ξανά κοιτάξετε, μπορεί ο άνθρωπος να είναι στην στεριά να τα έχει χάσει και να κρυβετε… Βοηθήστε μας να τον βρουμε.. Ζωντανό η νεκρό… Μόνο να ξέρω που είναι… Μια ματιά ίσως σώσει μια ζωή… Τώρα αν κάποιος θέλει εθελοντικά να βοηθήσει να ψάξουμε μπορεί να το πει στο λιμεναρχείο η στην ασφάλεια η και σε μένα προσωπικα… Κάποιος που έχει ντρόουν οποία βοήθεια να είναι σημαντική… Αυτοί που έχουν σκάφη η καΐκια ας ενημερώνουν το λιμεναρχείο… Ευχαριστώ πολύ”

Με αυτή τη δραματική έκκληση για βοήθεια η Εμμανουέλα Τζουβελέκα ζητάει απο τον κόσμο να βοηθήσει ώστε να βρεθεί ο πατέρας της. Ο Βαγγέλης εξαφανίστηκε την Παρασκευή από την Ιεράπετρα και εδώ και πέντε ημέρες δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Τι συμβαίνει;

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button