ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στην κηδεία του Σπύρου Καρέλη – Τον σκότωσε γιατί τον ζήλευε

Θλίψη και οδύνη σε όλη τη Ναύπακτο για τον άδικο χαμό του Σπύρου Καρέλη, ο οποίος έπεσε θύμα της δολοφονικής επίθεσης το βράδυ της Παρασκευής.

  • Ο 35χρονος “έσβησε” στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλευόταν, παρά τις τεράστιες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς, παρά τη μάχη που έδιναν οι γιατροί τελικά, δεν κατάφερε να κρατηθεί κρατηθεί στη ζωή αφού έχει δεχθεί πολύ σοβαρά χτυπήματα τόσο στον λαιμό όσο και στο κεφάλι.

Αναλυτικότερα, όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο 32χρονος δράστης μπήκε στο κατάστημα επίπλων του 35χρονου και τον χτύπησε τρεις φορές στο πλάι του λαιμού και στον ώμο με ένα μαχαίρι περίπου 20 εκατοστών.

Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε για το χωριό του, το Λιδωρίκι του Δήμου Δωρίδος, όπου τον συνέλαβαν οι άνδρες της Αστυνομίας, ομολόγησε την πράξη του και είπε ότι είχε πετάξει το μαχαίρι σε κάδο αδρανών υλικών.

Πληροφορίες από tempo 24

πηγη nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button