ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στην Κόρινθο – Βρέθηκε νεκρός ο γνωστός γιατρός

Εντοπίστηκε νεκρός σε ελαιώνα στην περιοχή Γιαννιώτικα ο 61χρονος γιατρός ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι του.

Το θρίλερ ξεκίνησε χθες το βράδυ, όταν o γνωστός γιατρός έφυγε από το σπίτι προς άγνωστη κατεύθυνση έχοντας πάρει μαζί το Ι.Χ αυτοκίνητο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε την αναζήτηση. Λίγο πριν τις 12:00 το βράδυ εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του σε ελαιώνα στην περιοχή Γιαννιώτικα Κορίνθου.

Στο σημείο σύμφωνα με το Κόρινθοςtv βρέθηκε o ιατροδικαστής. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας της περιοχής.

Θάνατος 16χρονης στη Θήβα – Ο κορονοϊός σακάτεψε την καρδιά της

«Ένας αιφνίδιος καρδιακός θάνατος σε παιδιά στο περισσότερο των περιπτώσεων σημαίνει μια συγγενή καρδιοπάθεια ή αρρυθμία.

 Αν όμως υπάρχουν υποκείμενα νοσήματα ή νόσος COVID θα πρέπει να προσανατολιστούμε σε αυτό το πεδίο» δήλωσε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

Για τον θάνατο της 16χρονης, το νοσοκομείο Θήβας είχε ανακοινώσει: «Παιδί θήλυ 16 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου, έχοντας ήδη διαγνωσθεί θετικό στον κορονοϊό με ήπια κλινικά συμπτώματα και επέστρεψε στην οικία του.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου επανήλθε στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου μας, πραγματοποίησε τις απαραίτητες εξετάσεις, της δόθηκαν οδηγίες και επέστρεψε στην οικία της σε πολύ καλή κατάσταση.
 Τα ξημερώματα, η δεκαεξάχρονη προσήλθε στο Νοσοκομείο σε πολύ επιδεινωμένη κατάσταση, διασωληνώθηκε και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, δυστυχώς απεβίωσε. Θα διενεργηθεί νεκροψία/νεκροτομή για να εξακριβωθεί η αιτία θανάτου.
Η Διοίκηση και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήριά στην οικογένεια της εκλιπούσης».

Πληροφορίες απο ΕΘΝΟΣ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button