ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στο ελληνικό μπάσκετ – Νεκρός ο επιχειρηματίας Θεόφιλος Μητρούδης

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί την απώλεια του Θεόφιλου Μητρούδη ο οποίος απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 69 ετών.

Στα τελευταία χρόνια, ο παλιός πρόεδρος του Άρη αντιμετώπισε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή προδομένος από την καρδιά του.

Ο Θεόφιλος Μητρούδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1953 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στην Αθήνα, στην ΑΣΟΕΕ, από το 1970 έως το 1974.

Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε καταρχήν στη Βόρεια Ελλάδα, και κυρίως με τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτων, για να ακολουθήσει η δραστηριοποίησή του στον τομέα του real estate.

Τραγωδία στη Φλώρινα: 22χρονη έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

Τα αίτια της τραγωδίας διερευνώνται από την Τροχαία Φλώρινας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα σε κεντρική οδό της Φλώρινας όταν αυτοκίνητο, ημιφορτηγάκι, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της 22χρονης οδηγού και το σοβαρό τραυματισμό της φίλης της που ήταν συνοδηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα για λόγους που μέχρι τώρα ερευνώνται από την Τροχαία Φλώρινας, εξετράπη της πορείας του στην οδό Μοναστηρίου με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να χτυπήσει σε δύο δέντρα.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 22χρονης οδηγού του οχήματος. Τις δύο κοπέλες απεγκλώβισαν μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλώρινας που κλήθηκαν στο σημείο.

ΠΗΓΗ: nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button