ΔΙΑΦΟΡΑ

Θρήνος στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Άρη: Πέθανε από κορωνοϊό ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θεόδωρος Καρυπίδης

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Άρη Θεσσαλονίκης, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 49 χρονών ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ξάδελφος του ιδιοκτήτη, Θοδωρή Καρυπίδη.

Σοκαριστική αποκάλυψη Μπαλάσκα για τη δολοφονία Άλκη: «Το μαχαίρι μπήκε 15 εκατοστά, θα τον σκότωνε όπου κι αν έμπαινε» (video)

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης, συνονόματος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης και πρόεδρός της, έφυγε από τη ζωή σήμερα (12/2), μετά από πολυήμερη νοσηλεία, λόγω κορωνοϊού, σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

“Η οικογένεια του ΑΡΗ είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θόδωρος Καρυπίδης του Ανέστη, σε ηλικία 49 χρόνων.

Η οδύνη όλων μας είναι μεγάλη. Ο εκλιπών υπηρέτησε με πίστη και αφοσίωση την ΠΑΕ ΑΡΗΣ από το 2018.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Θόδωρε, καλό ταξίδι…”

ΠΗΓΗ : Athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button