ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Βόλος: Πήγε να βάλει τέλος στη ζωń σήμερα n 18χρονη που βiαζε ο θείος της

«Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά», είπε ο 50χρονος

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η 18χρονη στον Βόλο, που βίαζε ο θείος της για εννέα χρόνια. Όπως αποκάλυψε στην απολογία του ο 50χρονος πατέρας της που σκότωσε τον κουνιάδο του, η κόρη του, τού αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε. Μάλιστα, σημείωσε πως δεν γνώριζε για την απόπειρα αυτοκτονίας του παιδιού της αλλά το έμαθε από την καθηγήτρια και την ψυχολόγο της.

«Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτριά της και η ψυχολόγος», είπε χαρακτηριστικά ο 50χρονος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Από την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου η οποία εξέτασε την 18χρονη, πριν από το συμβάν στις 8-1-2024, διαπίστωσε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρες, έπειτα από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης νοσηλείας.

Ο κατηγορούμενος ανέφερε επίσης στις δικαστικές Αρχές πως ο βιοπορισμός ο δικός του και της οικογένειάς του, πρωτίστως του ανήλικου παιδιού του που είναι ηλικίας 9 ετών και της κόρης του που είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο, εξαρτώνται αποκλειστικά από την εργασία του, καθώς δεν έχουν οποιοδήποτε άλλο εισόδημα.

«Βίαζε την κόρη μου και ο γιος μου ήταν στο διπλανό δωμάτιο»

«Η κόρη μου, μού εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν παρών και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι εννέα ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου.

Ανησυχώ έντονα για την ψυχική του υγεία καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι την αντίδραση του όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου. Μόλις τον έβλεπε έδειχνε αμέσως φοβισμένος αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι. Τώρα όμως είναι επιβεβλημένο να δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη και να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, είπε μεταξύ άλλων ο 50χρονος στις δικαστικές Αρχές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, gegonota.news.

Βόλος: Η απολογία του 50χρονου δίχασε ανακριτή και εισαγγελέα – «Μου είπε τι θέλεις ρε;»

Συγκλονίζει η απολογία του 50χρονου που σκότωσε τον βιαστή της κόρης του. Όπως είπε ο ίδιος πήρε το όπλο μαζί του στην συνάντηση μόνο για να προστατεύσει τον εαυτό του, ωστόσο ο 33χρονος τον ειρωνεύτηκε και τότε θόλωσε.

Όπως υποστήριξε ο 50χρονος που κρίθηκε προσωρινά ελεύθερος δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 33χρονο κουνιάδο του. Το μόνο που ήθελε, ήταν να τον κοιτάξει κατάματα και να τον ρωτήσει «γιατί». Γιατί έκανε κόλαση τη ζωή της ανήλικης τότε κόρης του.

«Το μυαλό μου θόλωσε. Χάθηκε κάθε ίχνος λογικής. Δεν μπορούσα πλέον να διαχειριστώ την κατάσταση. Ήθελα να μου πει για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε. Αποφάσισα να πάρω μαζί μου το όπλο για να προστατεύσω την ζωή μου. Δεν υπήρξε ανθρωποκτόνος δόλος από πλευράς μου».

«Φώναζα ‘’γιατί μου βίασες το παιδί; Γιατί το έκανες αυτό στο κορίτσι μου;’’ και εκείνος με ειρωνευόταν. Εκείνος με κοίταξε χαμογελώντας και μου είπε ‘’τι θέλεις ρε μ@@;’’».

Τα πρώτα λόγια του 50χρονου μετά την απόφαση

«Ένιωσα ψυχική ανακούφιση, αμέσως έπεσα στην αγκαλιά των παιδιών μου. Φυσικά και είμαι μετανιωμένος και στεναχωρημένος για ό,τι έχει γίνει. Έχω συνειδητοποιήσει πως έπρεπε να το είχα αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα. Άλλα ήμουν ένας εξοργισμένος πατέρας», είπε η τηλεόραση του Mega.

«Έχουν βρεθεί τα μηνύματα, που απέστελνε και είναι πάνω από 20. Επιβεβαιώνουν απολύτως αυτά που διηγήθηκε το κοριτσάκι, επιβεβαιώνουν και τη σεξουαλική κακοποίηση και τους βιασμούς και την εκβίαση. Έχουμε ζητήσει να επανακτηθεί το υλικό από το κινητό του», είπε ο δικηγόρος του 50χρονου, Αλέξης Κούγιας.

Στην κατάθεσή του περιγράφει λεπτομερώς τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης.

«Το μόνο που πρόλαβα όταν με πλησίασε ήταν να τον χτυπήσω με την κάνη του όπλου στο πρόσωπο. Έπεσε κάτω. Αμέσως σηκώθηκε μη υπολογίζοντας το όπλο που κρατούσα και όρμησε πάνω μου. Μου άρπαξε το όπλο και προσπάθησε να μου το αφαιρέσει. Παλεύαμε σώμα με σώμα και ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός. Ο πυροβολισμός έγινε εξ επαφής και είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

«Ήθελε να μας προστατέψει», λένε οι κόρες του 50χρονου. Οι περιγραφές των κοριτσιών αναφέρουν πως ο πατέρας τους ήθελε να τις προστατέψει.

«Μίλησα στο τηλέφωνο με την αδελφή μου και πληροφορήθηκα ότι ο πατέρας μας έκανε κάτι πολύ κακό στον 33χρονο. Όπως είπε στην αδελφή μου «έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει σαν πατέρας», είπε η αδελφή της 18χρονης.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button