ΔΙΑΦΟΡΑ

Το ύστατο «χαίρε» είπαν συγγενείς και φίλοι στον Δημήτρη Τσοβόλα στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

Η οικογένεια του πρώην υπουργού και δικηγόρου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου

Το ύστατο «χαίρε» είπαν στον Δημήτρη Τσοβόλα, στο Ά Νεκροταφείο Αθηνών συγγενείς και φίλοι από τον πολιτικό χώρο όπου συνεργάστηκε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια .

Ο Δημήτρης Τσοβόλας «εφυγε» από τη ζωή ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο την περασμένη Πέμπτη, σε ηλικία 79 ετών.

kideia-tsovola__7_
kideia-tsovola__9_
kideia-tsovola__1_
kideia-tsovola__6_

 

Ο πρώην υπουργός εισήχθη στις 24 Φεβρουαρίου στο Αττικόν Νοσοκομείο ενώ υποβαλλόταν σε χημειοθεραπεία για προχωρημένη νεοπλασματική νόσο. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, εισήχθη κατευθείαν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Όπως αναφερόταν σε ανακοίνωση του νοσοκομείου, «παρά την υποστήριξη, η οποία περιέλαβε και μηχανική υποστήριξη της αναπνευστική και νεφρικής του λειτουργίας η κατάσταση του επιδεινώθηκε και κατέληξε σήμερα 25 Φεβρουαρίου και ώρα 13:35».

kideia-tsovola__10_
kideia-tsovola__11_
kideia-tsovola__8_
kideia-tsovola__2_

Η οικογένεια του πρώην υπουργού και δικηγόρου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου.

πηγη protothema.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button