ΔΙΑΦΟΡΑ

Δραματική προειδοποίηση του ουκρανού ΥΠΕΞ σε ΝΑΤΟ: Αν κερδίσει ο Πούτιν, είστε οι επόμενοι

Η Ουκρανία βρίσκεται σε συζητήσεις με συμμάχους για το πώς να ενισχύσει την αεροπορική της άμυνα, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα.

Ο Κουλέμπα ρωτήθηκε για το αν το ΝΑΤΟ πρέπει να δημιουργήσει μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων για να βοηθήσει τη χώρα μετά τη ρωσική εισβολή και τόινισε χαρακτηριστικά σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου πως «ό,τι μπορούν να μας βοηθήσουν τώρα – είναι καλύτερα να μας βοηθήσουν τώρα παρά να βρεθούν αργότερα κατά μέτωπο αντιμέτωποι με τον (Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ) Πούτιν».

“Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε ότι το ΝΑΤΟ θα βρεθεί σε πόλεμο με τη Ρωσία λόγω της Ουκρανίας. Εάν η Ρωσία νικήσει – είστε οι επόμενοι”.

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button