ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγικός επίλογος για την δασκάλα που είχε εξαφανιστεί – Βρέθηκε νεκρή σε κεραμοσκεπή

Με τον πλέον τραγικό τρόπο γράφτηκε το απόγευμα του Σαββάτου (26/6) ο επίλογος της εξαφάνισης της 76χρονης δασκάλας Σοφίας Σιώζου – Μπουκουβάλα, που είχε φύγει από το σπίτι της πριν από 26 ημέρες

Η άτυχη συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε νεκρή στην κεραμοσκεπή διώροφης κατοικίας, ακριβώς δίπλα από το σπίτι της. Λόγω της ζέστης προκλήθηκε δυσοσμία με αποτέλεσμα γειτόνισσα, αναζητώντας την αιτία, να ανεβεί στην κεραμοσκεπή, όπου και εντόπισε το άψυχο σώμα της γυναίκας «σφηνωμένο» στην άκρη της σκεπής.

Χρειάστηκε παρέμβαση πυροσβεστών της ΕΜΑΚ για να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα μέσω διπλανής κατοικίας, αποξηλώνοντας ακόμη και κεραμίδια της σκεπής.

Υπενθυμίζεται πώς η άτυχη 76χρονη έφυγε από τι σπίτι στης στις 8.30 το πρωί της 1ης Ιουνίου φορώντας πυτζάμες, ενώ λόγω της κατάστασής της καθώς έπασχε από άνοια, η οικογένειά της είχε απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό της.

Η άνοια σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ίσως να είναι ο λόγος που η 76χρονη φαίνεται να μπέρδεψε την είσοδο του σπιτιού της με την είσοδο του διπλανού σπιτιού. Έτσι ανέβηκε στο δεύτερο όροφο και από εκεί βρέθηκε στην κεραμοσκεπή, για να εγκλωβιστεί τελικά σε μια άκρη της και να εντοπιστεί χθες σε προχωρημένη σήψη.

Πηγή: εφημερίδα «Ελευθερία»

Νεκρός ξαφνικά ο γνωστός Σεφ Τάκης Στρατής

Κεραυνός εν αιθρία χθες στο Ρέθυμνο η είδηση του θανάτου του κορυφαίου σεφ, Τάκη Στρατή.
Σε ηλικία 68 ετών, «έφυγε» ήρεμα στον ύπνο του προδομένος από την καρδιά του.

Ο Τάκης Στρατής, καβαλιώτης στην καταγωγή, βρέθηκε στο Ρέθυμνο στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και έγινε διαλεκτό μέλος στην οικογένεια της Grecotel.

Ήταν ένας χαρισματικός σεφ που άφησε το στίγμα του στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της εταιρείας στο Ρέθυμνο και έδωσε με τις εμπνεύσεις του και με τον υπέροχο τρόπο που έστηνε τους μπουφέδες μια άλλη διάσταση στα γευστικά ταξίδια των επισκεπτών στο Rithymna, στο Creta Palace, στο El Greco και αλλού…

Ρίζωσε στο Ρέθυμνο, με την αγαπημένη του Θεοδοσία, έφτιαξε μία όμορφη οικογένεια και αξιώθηκαν να δουν τις κόρες τους να προοδεύουν στη ζωή και να τους χαρίζουν αγαπημένα εγγόνια.

Η μοίρα στάθηκε σκληρή σε έναν άνθρωπο που έκανε μόνο φίλους. Η είδηση του θανάτου του σόκαρε την τοπική κοινωνία, που τον αποχαιρετά σήμερα με αισθήματα αληθινής θλίψης στις 2 μ.μ. στον Ι.Ν. 4ων Μαρτύρων.

πηγη fraptime.eu

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button