ΔΙΑΦΟΡΑ

Τροχαίο στην Κηφισίας: Έχασε το μωράκι της, 27χρονη έγκυος, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η ίδια

Τροχαίο στην Κηφισίας: Μία 27χρονη έγκυος έχασε το μωράκι της σε τροχαίο ατύχημα. Μάλιστα, η ίδια δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Λεπτομέρειες για το περιστατικό:

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 27χρονη γυναίκα που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Κηφισίας το μεσημέρι του Σαββάτου. Η άτυχη γυναίκα ήταν έξι μηνών έγκυος, αλλά έχασε το μωράκι της, και είναι μητέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών.

Τροχαίο στην Κηφισίας

Η 27χρονη- όπως αναφέρει ρεπορτάζ του T live – νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη. Το μεσημέρι του Σαββάτου το όχημα της 27χρονης συγκρούστηκε σχεδόν μετωπικά με το όχημα μιας άλλης οδηγού που – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, κατεβαίνοντας τη Λεωφόρο Κηφισίας με κατεύθυνση προς το κέντρο.

Τροχαίο στην Κηφισίας: Τι άλλο έγινε γνωστό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του T live, στο σημείο της σύγκρουσης υπάρχει κάμερα κλειστού κυκλώματος της Τροχαίας για τον έλεγχο της κυκλοφορίας που φέρεται να έχει καταγράψει το τραγικό συμβάν. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στον ALPHA ότι το θέαμα ήταν πραγματικά τρομακτικό.

Όσοι γνωρίζουν την άτυχη κοπέλα κάνουν λόγο για ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας καθώς διένυε μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, είχε ήδη ένα κοριτσάκι 3,5 ετών και ανυπομονούσε με τον σύζυγό της να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Η 27χρονη πήγαινε πολύ καλά και στα επαγγελματικά της και διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά bar restaurant στην Αράχωβα.

Τροχαίο στην Κηφισίας: Οι δηλώσεις της μητέρας της 27χρονης

«Χάθηκε. Είναι εγκεφαλικά νεκρό. Απλά περιμένουμε την καρδιά του να σταματήσει» λέει η μητέρα της 27χρονης στο T live. Και προσθέτει, σπαράζοντας: «Χάθηκε και το παιδί (σ.σ. το μωρό που κυοφορούσε), χάθηκε».

* Πηγή: newsit

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button