ΔΙΑΦΟΡΑ

Φρiκη με 14χρονη στην Κάλυμνο

Όλα ξεκίνησαν όταν η 14χρονη γνώρισε μέσω ενός ξάδερφου της τον ψαρά ο οποίος την προσέγγισε και της έστελνε προσωπικά μηνύματα.

Ο ενήλικος άνδρας της απευθυνόταν σε αυτά με την έκφραση «γυναικάκι μου» ενώ της εκδήλωνε δήθεν τον έρωτά του.

Η 14χρονη στην απολογία της είπε ότι γοητεύτηκε και κατά κάποιο τρόπο «συναίνεσε» στον βιασμό της.

Το περιστατικό συνέβη στις 19 Ιανουαρίου του 2012 στο σπίτι της γιαγιάς του κατηγορούμενου

Η απολογία του

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του, ενώπιον του Ανακριτή της Κω, αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε ότι αυτή ενορχηστρώθηκε από τη μητέρα της ανήλικης η οποία διεκδικούσε ερωτικά αυτόν, ο οποίος όμως αντιστεκόταν σθεναρώς. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης λίγες μέρες μετά το συμβάν, πιστοποιεί τη διακόρευση του παρθενικού υμένα της.

Η 14χρονη στην απολογία της είπε ότι γοητεύτηκε από τον τρόπο που της μιλούσε ο κατηγορούμενος και κατά κάποιο τρόπο «συναίνεσε» στον βιασμό της

Για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης κατηγορείται ένας Καλύμνιος ψαράς και θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου την 13η Μαΐου 2024.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, σε πρώτο βαθμό κρίθηκε ερήμην ένοχος για αποπλάνηση ανηλίκου και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 8 ετών.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button