ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία – Νεκρός ο 27χρονος Δημήτρης Κοντός

Ένας νέος άνδρας έφυγε από τη ζωή σήμερα Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου μετά από πολυήμερη «μάχη» που έδωσε για τη ζωή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο λόγος για τον 27χρονο Δημήτρη Κοντό από την Καρδιτσομαγούλα που αιφνίδια αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του πριν δύο εβδομάδες.

Έκτοτε, σύμφωνα με τις πληροφορίες νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας παλεύοντας να κερδίσει τη «μάχη» με το θάνατο. Μια μάχη που ήταν άνιση και το μεσημέρι του Σαββάτου, χάθηκε για πάντα.

Το τελευταίο αντίο στον 27χρονο θα πουν την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου φίλοι και συγγενείς στις 1 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καρδιτσομαγούλας.

Με πληροφορίες από το karditsalive

 Ένιωσε έντονη αδιαθεσία, κατέρρευσε και πέθανε

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη χωή η αγαπητή Κατερίνα Φλαμή. Ήταν μία κοινωνική γυναίκα, καλή οικογενειάρχης, μητέρα μίας κόρης, της Μαριάννας.

Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε ιδιαίτερη θλίψη στα Ψηλαλώνια της Πάτρας και στενοχώρησε και λύπησε όσους τη γνώριζαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκλιπούσα είχε κάνει μία χειρουργική επέμβαση πριν λίγο καιρό ωστόσο η υγεία της έκτοτε παρουσίασε επιδείνωση.

Πέθανε στο σπίτι της το πρωί της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου 2021. Η Κατερίνα Ελεφαντή αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και μέσα σε λίγα λεπτά κατέρρευσε από καρδιακή ανακοπή. Η άτυχη γυναίκα ήταν θεία του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φλαμή.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button