ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Καρδίτσα: Νεκρό 12χρονο παιδί – Έχασε τη ζωή του σε αρδευτικό κανάλι

Στο site protienimerosi.eu η ιδιωτική ζωή των επισκεπτών μας είναι εξαιρετικής σημασίας για εμάς.
Εδώ περιγράφονται οι τύποι των προσωπικών στοιχείων που λαμβάνονται και συγκεντρώνονται από τον παρόν Ιστότοπο και πώς χρησιμοποιούνται.

Τραγωδία στη Καρδίτσα: Νεκρό 12χρονο παιδί – Έχασε τη ζωή του σε αρδευτικό κανάλι

Τραγωδία στην Καρδίτσα: Ένας 12χρονος στον οικισμό Μαύρικα έχασε τη ζωή του σε αρδευτικό κανάλι. Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (22/7) από αρδευτικό κανάλι 12χρονο αγόρι από τον οικισμό Μαύρικα στην Καρδίτσα. Επίσης, φρικτό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος το βράδυ της Πέμπτης 22 Ιουλίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του onlarissa.gr, λίγα λεπτά πριν τις 3 το μεσημέρι δηλώθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρδίτσας ότι αγνοείται το 12χρονο αγόρι σε αρδευτικό κανάλι, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα εντοπίσθηκε από κατοίκους του οικισμού και ανασύρθηκε από τα νερά του καναλιού χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο ήδη είχαν φθάσει διασώστες από την Π.Υ. Καρδίτσας και πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ που προσπάθησαν να επαναφέρουν το 12χρονο αγόρι.

Στο νοσοκομείο Καρδίτσας που μεταφέρθηκε άμεσα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για το τραγικό συμβάν έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή από το Α.Τ. Καρδίτσας.

Θεσσαλονίκη: Ο Αντώνης Καραγκούνης είναι ο 48χρονος Dj που πέθανε από ηλεκτροπληξία – Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή

Παγωμάρα προκάλεσε στην πόλη της Θεσσαλονίκης ο θάνατος του γνωστού 48χρονου DJ Αντώνη Καραγκούνη από ηλεκτροπληξία. Ο άτυχος άνδρας πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο μπαρ που εργαζόταν, επί της οδού Καρατάσου στο κέντρο της πόλης.

Στην προσπάθειά του να συνδέσει ένα καλώδιο έπαθε ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Voria, με εντολή εισαγγελέα το κατάστημα σφραγίστηκε και οι παρόντες στο συμβάν μεταφέρθηκαν στην αστυνομία για καταθέσεις. Τέσσερα άτομα προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για να δώσουν καταθέσεις..

athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button