ΔΙΑΦΟΡΑ

Τροχαίο στην Καβάλα: Πατέρας ενός βρέφους ο οδηγός της μηχανής – Μάνα και γιος τα άλλα δύο θύματα

Τρεις ανθρώπινες ζωές χαμένες, δυο οικογένειες να θρηνούν. Αυτό έμεινε μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα, όπου τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο το βράδυ της Παρασκευής, 23.07.2021.

Τρεις είναι επίσης και οι σοβαρά τραυματίες από τη νέα τραγωδία που γράφτηκε στην άσφαλτο, στην περιοχή του Περιγιαλίου, απέναντι από τη δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης.

Δυο σοκαριστικές οικογενειακές ιστορίες…

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός οδηγός της μηχανής που συγκρούστηκε με το ΙΧ αυτοκίνητο και σκοτώθηκε ακαριαία ήταν από την Καβάλα και πατέρας ενός βρέφους που επρόκειτο, μάλιστα, να βαφτίσει τον επόμενο μήνα…

Οι άλλοι δύο νεκροί, ήταν μια μητέρα με το γιο της, αγνώστων λοιπών στοιχείων μέχρι αυτή τη στιγμή, που προέρχονταν από την πόλη της Δράμας και ήταν καλεσμένοι στον γάμο που έμελλε να συνοδευτεί από αυτή την ανείπωτη τραγωδία…

Πώς έγινε το τροχαίο στην Καβάλα

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατικό αυτοκίνητο επιχείρησε να κάνει αναστροφή στη μέση του οδοστρώματος προκειμένου να μπει σε νησίδα στάθμευσης που υπήρχε στη μια μεριά του δρόμου με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα μηχανάκι που διέρχονταν εκείνη τη στιγμή από το σημείο.

Από τη σφοδρότατη σύγκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο οδηγός της μηχανής, ενώ η μηχανή που σύρθηκε για κάποια μέτρα πάνω στο πεζοδρόμιο τραυμάτισε θανάσιμα αλλά δυο άτομα που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σημείο.

Στην περιοχή όπου συνέβη το τραγικό συμβάν υπάρχει κέντρο δεξιώσεων και βρίσκονταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι με αποτέλεσμα να υπήρχαν πολλά άτομα επί του πεζοδρομίου που τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα περίμεναν να εισέλθουν στο μαγαζί.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το kavalanews.gr, το ζευγάρι ενημερώθηκε από τους συγγενείς που το περίμεναν για τις τραγικές εξελίξεις και η άφιξη του γαμπρού και της νύφης αναβλήθηκε…

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρία ασθενοφόρα και ισχυρή αστυνομική δύναμη..

newsit.gr

πηγη newsit.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button