ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Λαμία: 29χρονος ποδοσφαιριστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο γήπεδο

Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών ο νεαρός άνδρας κατέληξε – Σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας

Ένας 29χρονος ποδοσφαιριστής «κατέρρευσε» σε γήπεδο της Λαμίας έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς και στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε διασπιστώθηκε ο θάνατός του. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στο γήπεδο του Νέου Κρίκελλου όπου αγωνίζοταν ο Ηρακλής Ροδίτσας με τη Δίβρη. Ο νεαρός άνδρας αγωνίστηκε ως αλλαγή στο β’ημίχρονο και περίπου ένα τέταρτο πριν τη λήξη του αγώνα αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε μόνος του στα αποδυτήρια όπου και κατέρρευσε.

Αμέσως έσπευσε ο γιατρός του αγώνα και ακόμη ένας διασώστης του ΕΚΑΒ που βρισκόταν στο γήπεδο για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο που έφτασε αμέσως στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου και τον παρέλαβε. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δεν ανταποκρινόταν στις προσπάθειες ανάνηψης.

Στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου Λαμίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Όλοι οι συμπαίκτες του και οι παράγοντες της ομάδας του Ηρακλή Ροδίτσας είναι συντετριμμένοι για την απώλεια του 29χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος μάλιστα σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας, αφού η γυναίκα του είναι έγκυος.

Σύμφωνα με τους παράγοντες της ομάδας του Ηρακλής Ροδίτσας, που είναι συντετριμμένοι για το χαμό του 29χρονου ποδοσφαιριστής τους, ο συγκεκριμένος έδειχνε ευδιάθετος από την αρχή του αγώνα, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ή τουλάχιστον δεν τους ήταν γνωστό κάποιο πρόβλημα, ενώ σε λίγους μήνες θα γινόταν πατέρας αφού η γυναίκα του είναι σε εγκυμοσύνη. Πηγή: LamiaReport.gr

Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός για αρπαγή 17χρονης στο Κολωνό

Συνελήφθη χθες (30/4) βράδυ στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ), 23χρονος Πακιστανός για αρπαγή ανηλίκου κατά συναυτουργία και βία κατά υπαλλήλων.

Ο 23χρονος μαζί με συνεργούς του εντόπισαν, το απόγευμα της Πέμπτης (28/4), την 17χρονη κοντά στο Σταθμό Λαρίσης και την άρπαξαν μεταφέροντας αυτήν στο διαμέρισμα τους, όπου την κράτησαν χωρίς τη θέληση της. Η 17χρονη κατάφερε να ξεφύγει χθες (30/4) βράδυ και να καλέσει σε βοήθεια. Άμεσα έσπευσαν αστυνομικοί στο σημείο όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 23χρονο αλλοδαπό, τον οποίο αναγνώρισε το θύμα.

Η 17χρονη μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο της Αττικής για εξέταση και στη συνέχεια παρελήφθη από συγγενικό της πρόσωπο. Σημειώνεται ότι, αναζητούνται για να συλληφθούν τουλάχιστον δύο ακόμα συνεργοί του 23χρονου. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button