ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Ρόδο: Κατέληξε η 18χρονη τουρίστρια που είχε πέσει από ταράτσα βίλας

Κατέληξε σήμερα η 18χρονη Γερμανίδα τουρίστρια που είχε πέσει από ταράτσα βίλας της Νότιας Ρόδου, όπου έκανε διακοπές.

Η σορός της θα μεταφερθεί στην πατρίδα της από τους γονείς της που ήρθαν στη Ρόδο μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό με την κόρη τους.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρόδου νοσηλευόταν από τις 27 Μαΐου σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονη Γερμανίδα τουρίστρια, που έπεσε από ταράτσα βίλας στη Νότια Ρόδο. Υπεβλήθη σε εγχείρηση λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι και νοσηλευόταν όλες αυτές τις ημέρες στην ΜΕΘ.

Για το περιστατικό είχε ενημερωθεί η Εισαγγελία, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια έρευνας από την Ελληνική Αστυνομία. Για τις συνθήκες του ατυχήματος έχουν δώσει κατάθεση φίλοι της 18χρονης που περνούσαν μαζί τις διακοπές τους.

Νεκρός χθες το μεσημέρι ο 21χρονος στην άσφαλτο

Τα αίτια πρόκλησης θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος με θύμα τον 21χρονο Ανδρέα Χριστοδούλου, τέως από Πέρα Χωρίο Νήσου, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης, στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, σε σημείο στη Βιομηχανική Περιοχή Ιδαλίου, όπου ο 21χρονος οδηγούσε μοτοσικλέτα, στην

κατεύθυνση προς Λευκωσία και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τους δύο οδηγούς στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου γιατρός διαπίστωσε το θάνατο του 21χρονου μοτοσικλετιστή.

Ο 20χρονος οδηγός αυτοκινήτου τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ σημειώνεται πως ο άτυχος Αντρέας, έφερε το προστατευτικό του κράνος.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button