ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από κατάρρευση οροφής

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στη Σαντορίνη το απόγευμα της Πέμπτης (7/10), που είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνδρας και να τραυματιστεί σοβαρά ακόμη ένας.

Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, υποχώρησε μέρος οροφής υπόσκαφου κτηρίου το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή στη περιοχή Βουρβούλο Σαντορίνης, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό ενός εργάτη και τον σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου, οι οποίοι πραγματοποιούσαν καθαρισμό εκείνη την ώρα στο κτήριο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεκρός είχε καταγωγή από το Μπαγκλαντές (περίπου 40 ετών) ενώ ο τραυματίας, είναι 45 ετών Αλβανικής καταγωγής.

Αυτή την ώρα διεξάγονται έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας.

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Τραγωδία Νωρίτερα – Κρεμάστηκε γνωστός δικηγόρος. Ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού

Άγνωστα τα κίνητρα που τον οδήγησαν σ’ αυτή την πράξη, καθώς από την αστυνομία φέρεται να έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες σε σπίτι σε κεντρική οδό της Λάρισας, βρέθηκε απαγχονισμένος ένας 44χρονος, δικηγόρος γνωστός στην πόλη, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Απο το ρεπορτάζ του του onlarissa προκύπτει πώς δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button