ΔΙΑΦΟΡΑ

Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρός 64χρονος από τη φωτιά σε μηχανουργείο (video)

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής (4/2) σε μηχανουργείο στον Πειραιά, στην οδό Δημήτρη Γούναρη.

Πρόκειται για μηχανουργείο που βρίσκεται στο ισόγειο του κτηρίου. Στο σημείο έσπευσαν πέντε οχήματα της Πυροσβεστικής με 14 πυροσβέστες καθώς και ένα ασθενοφόρο . Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ανασύρθηκε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του. Πηγές της πυροσβεστικής έκαναν λόγο για έναν 64χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις.

Συναγερμός στη Μαραθώνος: Φωτιά σε λεωφορείο εν κινήσει

Συναγερμός σήμανε στην Παλλήνη, όταν ένα λεωφορείο, έπιασε φωτιά εν κινήσει. Οδηγός και επιβάτες έζησαν τον απόλυτο τρόμο. Παράλληλα, διάβασε εδώ για την φωτιά σε σουβλατζίδικο της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα, ξημερώματα της Δευτέρας (31.01.2022), για άγνωστο λόγο, ξέσπασε η φωτιά στο λεωφορείο, το οποίο κινούνταν στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της Παλλήνης.

Δεν υπάρχουν τραυματίες

Ευτυχώς η αποβίβαση από το φλεγόμενο λεωφορείο έγινε έγκαιρα και κανείς δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα προκειμένου να κατασβέσουν την φωτιά, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ: athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button