ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαρύ πένθος για παρουσιαστή του ALPHA – Νεκρός φίλος του από κορωνοϊό

Ο παρουσιαστής του ALPHA παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα, αποκαλύπτοντας πως πριν από λίγο καιρό ένας φίλος του πέθανε από κορωνοϊό.

Στην Κατερίνα Μπούσιου, άνοιξε την καρδιά του ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης μιλώντας για την πανδημία, την οικογένειά του και την καριέρα του.

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή του ALPHA, Μιχάλη Κεφαλόγιαννη, για το θλιβερό περιστατικό με τον κορωνοϊό

Σε ρωτούσαν πληροφορίες ή προβλέψεις για το τι θα γίνει το επόμενο διάστημα;

Συνάντησα αρκετούς που αμφισβητούσαν τα πάντα, όπως υπήρχαν και εκείνοι που λένε πως δεν υπάρχει ιός, και αυτό είναι το πιο τρελό.

Κάποια στιγμή ήμουν σε ένα καφέ και με πλησίασε ένας κύριος την ώρα που μιλούσα γι’ αυτό και με ρώτησε αν είχα γνωστούς που χάθηκαν από τον ιό.

Του απάντησα πως και σε μένα έχει συμβεί. Είχα φίλους που νοσηλεύτηκαν, ταλαιπωρήθηκαν, πάλεψαν τον κορωνοϊό (δείτε ποιο κατάστημα Lidl κλείνει λόγω κρουσμάτου!) και ένας από αυτούς μάλιστα έχασε και τη ζωή του. Έχω γνωστή μου μόλις 23 χρόνων, η οποία μόλις γύρισε από τις διακοπές της σε ένα νησί βγήκε θετική, εμφάνισε επιπλοκές και επίσης νοσηλεύτηκε.

Επειδή είσαι αρκετά ενεργός στα social media, πιστεύεις ότι και αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους;
Κάποιες φορές λειτούργησαν θετικά, άλλες δημιούργησαν παράνοια, με τον κόσμο να πιστεύει τα fake news.

Όπως έχω εκπλαγεί με αυτή τη διαφήμιση στην οποία με έχουν χρησιμοποιήσει και ενώ εδώ και ενάμιση χρόνο έχω βγει δημόσια κα έχω πει πως δεν έχω σχέση, υπάρχουν άνθρωποι που μου λένε ακόμη ότι αγόρασαν το προϊόν.

Νομικά βρήκες κάποια λύση στο θέμα;

Η υπόθεση έχει πάει ήδη στον εισαγγελέα. Φυσικά και με ενδιαφέρει να δικαιωθώ. Δυστυχώς, στην Ελλάδα οι ρυθμοί απόδοσης της δικαιοσύνης είναι λίγο αργοί.

Επειδή έχεις μια καλή σχέση με τον κύριο Τσιόδρα και μίλησες μαζί του, σου έχει δώσει την εντύπωση ότι εκτός από την ιδιότητά του, αισθάνεται μια ανθρώπινη αγωνία για όσα βιώνουμε;

Έχω ανταλλάξει κάποια μηνύματα με τον κύριο Τσιόδρα και είναι ψύχραιμος όπως πάντα, τα βάζει όλα στη σωστή τους διάσταση, είναι ένας άνθρωπος που βλέπει έξω από τα πράγματα, γι’ αυτό και η συμβολή του ήταν καθοριστική στην αρχή της πανδημίας.

Στην τελευταία συνέντευξη που μου είχε δώσει, μου είχε πει ξεκάθαρα πως είναι μόνο επιστήμονας. Ποτέ δεν άφησε απέξω την επιστημονική του ιδιότητα, ποτέ δεν πιέστηκε και ποτέ δεν έκανε τα χατίρια κανενός. Σε εκείνον κυριαρχεί μόνο η αξία της ανθρώπινης ζωής.

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button