ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαθιά Θλίψη για την Μαρκέλα: ”Έφυγε” λίγες ώρες μετά τον πατέρα της[photo]

Για το μεγάλο ταξίδι της ζωής έφυγε χθες, Τετάρτη, η Μαρκέλλα Καρή από τον Κορμακίτη, σκορπώντας θλίψη σε συγγενείς και φίλους της.

Η 52χρονη έσβησε μόλις μια μέρα μετά από το θάνατο του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τρίτη και λίγες ώρες μετά την κηδεία του.

 

Η Μαρκέλλα διακρινόταν για το ήθος, την αξιοπρέπειά και τον αδαμάντινό της χαρακτήρα στην κοινότητα των Μαρωνιτών και παρέδιδε καθημερινά τα πιο ηχηρά μαθήματα ζωής στους γύρω της.

Παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε αναπηρικό αμαξίδιο, κατάφερνε με τη δύναμη της ψυχής της, να χαρίζει αισιοδοξία στους γύρω της με τη θέληση, το πείσμα και το χαμόγελό της.

Αυτή ήταν και πάντα θα είναι η Μαρκέλλα των Μαρωνιτών…

Η νεκρώσιμος ακολουθία για την αείμνηστη Μαρκέλλα Καρή θα τελεστεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 και ώρα 2:30 μ.μ. από τον Καθεδρικό Ναό Παναγίας των Χαρίτων Μαρωνιτών παρά την Πύλη Πάφου, στη Λευκωσία. Η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Μαρωνιτών στην Ανθούπολη.

Η οικογένεια λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

reporter.com.cy

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button