ΔΙΑΦΟΡΑ

Βαθύ πένθος σε Σύρο και Βόλο: «Έφυγε» από τη ζωή ο Γιάννης Σαλάχας

Σοκ προκαλεί η είδηση της απώλειας ενός πολύ γνωστού και πολύ αγαπητού Συριανού οποίος τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούταν στο Βόλο. Ο Γιάννης Σαλάχας, «έφυγε» σήμερα το πρωί απο τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Γνωστός επαγγελματίας, μουσικός, dj σε πολλά μαγαζιά ενώ διατηρούσε και εταιρεία ηχητικών και φωτισμού για γάμους και βαπτίσεις. Ο άτυχος 46χρονος νοσηλεύονταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας διασωληνωμένος. Ήταν παντρεμένος και είχε ένα παιδί.

Συντετμημένοι και αρκετοί φίλοι του και στο νησί της Σύρου, καθώς ο Γιάννης Σαλάχας είχε γράψει την δική του ιστορία στο νησί με διάφορες live εμφανίσεις, ενώ ήταν απο τους πρώτους καλλιτέχνες που εφάρμοσε και καθιέρωσε τα live στα καφέ μπαρ (Ελυζέ, Καλντερα κλπ)

Ο αδόκητος χαμός του Γιάννη Σαλάχα σόκαρε και βύθισε στο πένθος γνωστούς, φίλους και συνεργάτες του.

Θρήνος στους συνεργάτες του

Συντετριμμένοι όμως με την απώλεια του Γιάννη Σαλάχα είναι και υπεύθυνοι του χώρου συναυλιών και εκδηλώσεων Lab Art.

«Είμαστε συντετριμμένοι. Σήμερα έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος συνεργάτης μα πάνω απ’ όλα φίλος Γιάννης Σαλάχας», γράφουν χαρακτηριστικά σε ανάρτησή τους οι υπεύθυνοι του Lab Art και συνεχίζουν

«Ανέλπιστη απώλεια και δηλώνουμε βαθύτατα σοκαρισμένοι, να αποχαιρετάμε το χαμόγελο του. Ήταν άνθρωπος με μεράκι και αγάπη για τη δουλειά του.

Πάντα με το χαμόγελο και με την καλοσύνη που είχε έμφυτη μέσα του σε έκανε να χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί του. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα μας και ήμασταν δίπλα του σε δυσκολίες και χαρές. Η σκέψη μας στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Θα μας λείψεις πολύ Γιάννη, θα σε θυμόμαστε πάντα.

Καλό σου ταξίδι αδερφέ».

cyclades24.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button