ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξεκληρίστηκε οικογένεια – Μητέρα και γιος έφυγαν με διαφορά 15 ημερών

Τη μάχη για τη ζωή, μόλις είκοσι μέρες μετά τη μητέρα του, έχασε άλλος ένας νέος άνθρωπος, μετά από μάχη με τον κορονοϊό, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Πρόκειται για τον 46χρονο Πανίκκο Νεοφύτου από τη Λάρνακα, ο οποίος νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, δίνοντας τη δική του μάχη με τον COVID-19.

Παρά την προσπάθειά του να κρατηθεί εν ζωή, ο άτυχος Πανίκκος δεν τα κατάφερε, αφήνοντας πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά, ένα εκ των οποίων ανήλικο.

Πάντως, το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του άτυχου 46χρονου είναι ασύλληπτο, αφού πριν είκοσι μέρες έχασε την μητέρα του από κορωνοϊό, ενώ έξι μήνες προηγουμένως έχασε και τον πατέρα του από άλλη ασθένεια.

Νεκρός από κορονοϊό ο 42χρονος Θεράπων

Άλλους έξι θανάτους ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής το Υπουργείο Υγείας, ανάμεσα στους οποίους, ο 42χρονος Θεράπων Αρχοντούς από τη Δερύνεια, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό, ντύνοντας στα μαύρα την οικογένεια και τους φίλους του.

Ο άτυχος 42χρονος, εργαζόταν ως σύμβουλος ανάπτυξης και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, ενώ αφήνει πίσω του τρία ανήλικα παιδιά.

Ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η κηδεία του θα τελεστεί το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στη Δερύνεια. Έκκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων γίνονται εισφορές για τα τρία ανήλικα παιδιά.

nassosblog.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button