ΔΙΑΦΟΡΑ

Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος από την Ηγουμενίτσα

Άδοξο ήταν το τέλος στην εξαφάνιση του ηλικιωμένου από την Ηγουμενίτσα.
Share
Ο Παντελής Δρίγκος 88 χρόνων, βρέθηκε νεκρός βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του που είχε απευθυνθεί στο «Τούνελ» για τον εντοπισμό του.

Το απόγευμα της Τρίτης 1 Δεκεμβρίου ένας αγρότης που κατευθυνόταν προς το κτήμα του στην περιοχή Σιδέρη Φιλιατών Θεσπρωτίας εντόπισε υπολείμματα ανθρώπινου σκελετού και ρούχων.

Στο σημείο έφτασε η αστυνομία που συνέλεξε όλα τα ευρήματα και ύστερα ταυτοποιήθηκε με DNA η σορός του 88χρονου αγνοούμενου.

Ο ηλικιωμένος χάθηκε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου και μάρτυρες που τον γνώριζαν ανέφεραν ότι την ημέρα εκείνη τον είδαν να περπατάει από τις εργατικές κατοικίες της Ηγουμενίτσας προς το χωριό Ελαία Φιλιατών.

Για την εξαφάνισή του είχε σημάνει Silver Alert.

Διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση

 Θρίλερ με οστά σε δάσος

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα ήρθε ένας αγρότης στην δασώδη περιοχή Σίδερη Φιλιατών Θεσπρωτίας.

Το απόγευμα της Τρίτης την 1η Δεκεμβρίου, καθώς κατευθυνόταν προς το κτήμα του, εντόπισε τα υπολείμματα ενός ανθρώπινου σκελετού και ρούχων.

Ο αγρότης κάλεσε την Αστυνομία κλιμάκιο της οποίας μετέβηκε στο σημείο, συνέλεξε όλα τα ευρήματα, που ήταν σκισμένα και διασκορπισμένα και εικάζεται ότι η σορός είχε κατασπαραχθεί από άγρια ζώα.

Λόγω της κατάστασης των οστών δεν μπορεί να εξαχθεί συμπέρασμα σε ποιον ανήκουν. Πέρα από την ανθρωπολογική εξέταση ζητήθηκε και λήψη DNA για γενετική σύγκριση με δείγματα από συγγενείς αγνοουμένων.

Ανάμεσα στις πιθανότητες που εξετάζονται είναι και η εξαφάνιση του Παντελή Δρίγγου 88 χρόνων που χάθηκε την Τρίτη 10 Νοεμβρίου από την Ηγουμενίτσα.

anikolouli.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button