ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η όμορφη Δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις

“Η Τζίνα μας πλέον έφυγε από κοντά μας. Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων. Καλό ταξίδι αδερφούλα…”, έγραψε στο facebook ο Φίλιππος Καμπούρης.

Παρά την ελπίδα που γεννήθηκε την Τετάρτη, καθώς μετά από ανάνηψη επανήλθε στη Ζωή, τελικά δεν τα κατάφερε η δημοσιογράφος Τζίνα Ντρούλις και σήμερα “έφυγε” από τη ζωή. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός της, Φίλιππος Καμπούρης.

“Η Τζίνα μας πλέον έφυγε από κοντά μας… Ταξιδεύει πια στον κόσμο των αγγέλων… Καλό ταξίδι αδερφούλα…”, έγραψε στο facebook ο Φίλιππος Καμπούρης.

Την Τετάρτη η δημοσιογράφος, μετά από ανακοπή καρδιάς είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου της έγινε ανάνηψη, με τον αδερφό της Φίλιππο Καμπούρη να περιγράφει: “Το ΕΚΑΒ διαπίστωσε το θάνατο της από ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Είχαμε δύο επιλογές: Να την παραλάβει το γραφείο τελετών β) να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο για νεκροψία.

Επιλέξαμε μεταφορά για νεκροψία. Προηγήθηκε λόγω πρωτοκόλλου ανάνηψη μετά από 45 λεπτά. Το πρώτο μεγάλο θαύμα έγινε. Η καρδιά της ξεκίνησε να χτυπάει και να είναι ζωντανή! Ο Θεός να βάλει το χέρι του για τη συνέχεια…”.

Όταν μίλησε για τη μάχη που έδινε

Η Τζίνα Ντρούλις έδινε “μάχη” με τον καρκίνο στο συκώτι και είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας της: “Για να σου πω την αλήθεια, από τη στιγμή που βιώνω τον καρκίνο έκλαψα ένα λεπτό, όταν τη στιγμή της βιοψίας ένιωσα να με χαϊδεύει τρυφερά στο χέρι η νοσηλεύτρια και ένιωσα μια μεγάλη ευαισθησία, και τη δεύτερη φορά που έκλαψα ήταν όταν μου ανακοίνωσε ο γιατρός ότι έχω καρκίνο και δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου για να μην τους στενοχωρήσω” είχε πει.

“Εγώ είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, είναι μια αρρώστια όπως όλες οι άλλες, και νιώθω πολύ δυνατή! Το θέμα είναι να κάνουμε πρόληψη, είναι κάτι που θα έπρεπε να κάνω. Πλέον βλέπω τη ζωή διαφορετικά και μέσα από αυτό πιστεύω ότι θα γίνω καλύτερος άνθρωπος. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι να συνεχίσουμε τη ζωή μας κανονικά και να μη μας παίρνει από κάτω!”, είχε τονίσει σχετικά η δημοσιογράφος.

 

πηγη thetoc.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button