ΔΙΑΦΟΡΑ

Έκτακτη είδηση «ΤΩΡΑ» από τον Σεισμολόγο Τσελέντη

Δήλωση «βόμβα» Τσελέντη: «Μπορεί να ακολουθήσει μεγαλύτερος σεισμός»

Πριν από λίγο σημειώθηκε ένας νέος ισχυρός σεισμός στην Εύβοια όπου ήταν 5 ρίχτερ. Ο Άκης Τσελέντης προχώρησε σε μια δήλωση βόμβα καθώς δήλωσε ότι δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει.

Ο σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών Άκης Τσελέντης, ανέφερε πως μπορεί να ακολουθήσει και μεγαλύτερος σεισμός.

Οι κάτοικοι της Νότιας Εύβοιας πετάχτηκαν για ακόμα μια φορά από τα σπίτια τους, καθώς ο σεισμός ήταν πολύ ισχυρός και είχε έντονη βοή. Υπενθυμίζεται ότι διαδοχικοί σεισμοί άνω των 4 Ρίχτερ σημειώθηκαν στη Νότια Εύβοια το πρωί της Τρίτης.

Μιλώντας στον evima.gr, πριν από λίγο ο κ. Τσελέντης τόνισε μετά από αυτόν τον ισχυρό σεισμό τα δεδομένα αλλάζουν «δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει μεγαλύτερος σεισμός, υπάρχει αυτή η πιθανότητα διότι μιλάμε για ένα άγνωστο ρήγμα.

Ωστόσο αυτό που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι πως και στο ενδεχόμενο μεγαλύτερου σεισμού, εκτιμώ πως θα είναι ένας σεισμός που θα τον αντέξουν τα κτήρια, δεν θα είναι καταστροφικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σεισμολόγος και διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών.

πηγη dikaiologitika.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button