ΔΙΑΦΟΡΑ

Αίας Μανθόπουλος: Συντετριμμένη η σύντροφός του ηθοποιού στην κηδεία του-Τραγικές φιγούρες τα παιδιά του[Φωτογραφίες]

Συντετριμμένη κρατώντας μερικά λουλούδια στα χέρια της εμφανίστηκε η Ελισάβετ Σταματοπούλου, η τελευταία σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, στο Κοιμητήριο Παιανίας.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (17/10) σε ηλικία 61 ετών, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου και συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο “αντίο” στο Κοιμητήριο Παιανίας.

Η Ελισάβετ Σταματοπούλου ήταν η τελευταία σύντροφος του ηθοποιού, η οποία έμεινε στο πλευρό του μέχρι την τελευταία του στιγμή και ακόμη δεν έχει καταφέρει να συνειδητοποιήσει ότι ο άνθρωπός της έχει φύγει από τη ζωή.

«Σας ευχαριστώ ολόθερμα για το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον Αίαντα. Το κενό που αισθάνομαι κάθε μέρα που δεν ακούω τη φωνή του, δεν τον βλέπω είναι δυσβάσταχτο. Επί 7 χρόνια μοιραζόμασταν όλες τις στιγμές της ημέρας, καλές, κουραστικές, δύσκολες και πάντα κατάφερνε να μου φτιάχνει το κέφι. Δεν ξέρω πότε θα κλείσει αυτή η πληγή, όμως τώρα πονάει πολύ» είναι μερικά από τα λόγια που είπε σε δηλώσεις της μια μέρα πριν την κηδεία του.

 

 

 

 

 

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του ηθοποιού είναι και τα παιδιά του και η πρώτη σύζυγος του ηθοποιού, Δέσποινα Παπαθανασίου που δε μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.

Δείτε το video

 

πηγη alldaynews.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button