ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα Δύσκολες ώρες για την Μαρίνα Πατούλη

Στην περιοχή που µένει η Μαρίνα Πατούλη υπάρχει µεγάλη ζήτηση στα ακίνητα, ήδη ο ιδιοκτήτης έχει βρει νέο ενοικιαστή

Από µια καλή πηγή στο real estate πληροφορήθηκα ότι εσχάτως η τέως σύζυγος του τέως περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, Μαρίνα , βρίσκεται αντιµέτωπη µε την απειλή της έξωσης από την οικία όπου διαµένει µετά το διαζύγιό της. Αν κατάλαβα καλά, έπεσε θύµα της εκτίναξης των ενοικίων, αφού ο σπιτονοικοκύρης, αδιαφορώντας για την πρόσφατη αλλαγή των δεδοµένων στην οικογένεια Πατούλη, διεκδικεί αύξηση του ενοικίου κατά πεντακόσια και πλέον ευρώ.

Η Μαρίνα, που προφανώς δεν θέλει να µπει σε µια τέτοια διαδικασία, πηγαίνει από µέρα σε µέρα την απάντηση. Επειδή όµως στην περιοχή όπου µένει υπάρχει µεγάλη ζήτηση στα ακίνητα, ήδη ο ιδιοκτήτης έχει βρει νέο ενοικιαστή, µε αποτέλεσµα να αδιαφορεί για την απάντηση της Πατούλαινας.

Ετσι, από την καλή πηγή που διαθέτω στον θαυµαστό χώρο του real estate έµαθα ότι εσχάτως στην όλη διαπραγµάτευση εισήλθαν και δικηγόροι. Μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, στις αρχές της εβδοµάδας εστάλησαν και τα πρώτα εξώδικα.

Αυτό, πρακτικά, σηµαίνει ότι, αν η συµπαθέστατη τέως σύζυγος του τέως περιφερειάρχη δεν αποδεχθεί την ανατίµηση του ενοικίου, µπορεί να βρεθεί αντιµέτωπη ακόµα και µε τον εφιάλτη της έξωσης.

Ωστόσο, προβλέπω δύσκολο να οδηγηθεί σε µια τέτοια εξέλιξη, αφού ακόµα και στο παρά πέντε είµαι βέβαιος ότι θα υπάρξει παρέµβαση Πατούλη (του Γιώργου), προκειµένου να αποφευχθούν συνεντεύξεις της Μαρίνας στα µεσηµεριανάδικα.

Προς το παρόν, εσείς κρατήστε ότι η τέως σύζυγος του τέως περιφερειάρχη Αττικής βρίσκεται αντιµέτωπη µε τον εφιάλτη της έξωσης. Ολα τα υπόλοιπα θα τα συζητήσουµε όταν θα έρθει η ώρα, που επί του παρόντος δεν έχει έρθει.

Mε πληροφορίες από το parapolitika.gr

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button