ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα είχε προβλέψει όλα: Εκεί ζήτησε να γίνει η ταφή του ο Βασίλης καρρας πριν πεθάνει

Αυτή είναι η τελευταία επιθυμία του Βασίλη Καρρά.

Ο Βασίλης Καρράς τους τελευταίους μήνες ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο τον ταλαιπώρησε και τον πηγαινοφέρνε στα νοσοκομεία. Ο σπουδαίος τραγουδιστής από σήμερα δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας, ταξίδεψε στην γειτονιά των Αγγέλων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής φέρεται να είχε δημοσιοποιήσει ήδη στους αγαπημένους του ανθρώπους κάποιες από τις τελευταίες του επιθυμίες. Μια από αυτές είναι να ταφεί στην φάρμα του, στο Κοκκινοχώρι Καβάλας. Ο Βασίλης Καρράς τα τελευταία χρόνια είχε επιλέξει να απομονωθεί στην συγκεκριμένη φάρμα θέλοντας να είναι κοντά στην φύση και στην ηρεμία αυτής.

Το αγρόκτημα Καρρά

Η συγκεκριμένη φάρμα, λοιπόν, βρίσκεται όπως προαναφέραμε στο Κοκκινοχώρι σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου με τους κατοίκους να ασχολούνται με την καλλιέργεια αμπελιού, αμυγδαλιών και ελιών. Η Φάρμα Καρρά ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 2000. Έκτοτε προσπαθεί να διατηρήσει τα παραδοσιακά προϊόντα, στοχεύοντας σε νέες καλλιέργειες για την περιοχή.

Επίσης δίνεται η δυνατότητα έπειτα από κλείσιμο ραντεβού να επισκεφτείτε το κτήμα Καρρά. Θα ξεναγηθείτε στους χώρους του, και θα απολαύσετε το γραφικό σκηνικό και γαλήνιο τοπίο. Επίσης θα δείτε βήμα προς βήμα τη διαδικασία παραγωγής των προϊόντων τους και θα μπορέσετε να τα προμηθευτείτε κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψης σας.

Φωτογραφίες από το κτήμα της οικογένειας Καρρά

 

 

πηγη fanpage.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button