ΔΙΑΦΟΡΑ

Γαμπρός παντρεύτηκε την σύντροφό του 4 μέρες πριν πεθάνει από καρκίνο – Θα δακρύσετε

Θα σας συγκινήσει

Αυτός ο γαμπρός παντρεύτηκε την αρραβωνιαστικιά του τέσσερις μέρες πριν πεθάνει από καρκίνο, και προκαλεί συγκίνηση αλλά και θαυμασμό σε όλο το διαδίκτυο.

Ο Άνταμ Γουελς, 29 ετών, παντρεύτηκε την Κέρι Βίνσεντ, 27 ετών από την Αγγλία, στο νοσοκομειακό της κρεβάτι αυτό τον μήνα πριν πεθάνει στην αγκαλιά του, όταν έχασε την μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί από πέρυσι τον Απρίλιο, και είχαν σχεδιάσει να παντρευτούν στη Μάλτα, όπου είχαν πετάξει για να ορίσουν σε ποιο μέρος θα γίνει η τελετή, όταν το στομάχι της Κέρι πρήστηκε και διαγνώστηκε με καρκίνο τον Ιούλιο.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 4 χρόνια μέσω της αδερφής της Κέρι , την Τζέμμα, που εργάζεται μαζί με τον Άνταμ. Μετακόμισαν στο ίδιο σπίτι τον Οκτώβριο του 2013. Η Κέρι αγαπούσε να τρέχει και ήταν υγιής και δραστήρια.

Τον Απρίλιο του 2015, ο Άνταμ έκανε μια ρομαντική πρόταση γάμου, πέφτοντας στο ένα γόνατο μπροστά στους γονείς τους. Ο Άνταμ δήλωσε: ‘Η Κέρι αγαπούσε την ιδέα να παντρευτεί το ηλιοβασίλεμα, και βρήκαμε ένα μέρος στη Μάλτα που έμοιαζε ιδανικό.’

‘Αρχικά, δεν ήθελα να παντρευτούμε στο νοσοκομείο, αλλά η Κέρι με έπεισε και χαίρομαι που το έκανε. Θα ήταν η μεγαλύτερη μετάνοια της ζωής μου, αν δεν παντρευόμασταν. Ήταν τόσο όμορφη και γενναία και είμαι περήφανος να την αποκαλώ σύζυγό μου. Μετά το γάμο ήταν γαλήνια και μάλλον ήξερε ότι ήρθε η ώρα να φύγει.’

Κανόνισαν να πετάξουν πέρυσι τον Ιούλιο στην Μάλτα, αλλά πριν το ταξίδι, η Κέρι άρχισε να φουσκώνει και να μη νιώθει καλά. Ο γιατρός της αρχικά υποψιάστηκε σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου ή δυσανεξία σε κάποια τροφή και την έστειλε για εξετάσεις. Ένας υπέρηχος πριν το ταξίδι έδειξε μια κύστη στη δεξιά ωοθήκη και συμβούλεψαν την Κέρι να της την αφαιρέσουν προληπτικά.

Πήγαν διακοπές, έχοντας ραντεβού για αφαίρεση της κύστης, όταν επέστρεφαν. Ωστόσο, όσο ήταν στην Μάλτα, το στομάχι της συνέχισε να μεγαλώνει ραγδαία. Ο Άνταμ δήλωσε: ‘Όλοι πίστευαν ότι ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το προσωπικό δεν την σέρβιρε ούτε αλκοόλ.’

Το ζευγάρι έκλεισε τον γάμο τους για τον Ιούνιο του 2016 και επέστρεψαν σπίτι. Ωστόσο, όταν οι γιατροί αφαίρεσαν την κύστη, που είχε μήκος 18 επί 22 εκατοστά και ζύγιζε 2 κιλά, κατάλαβαν ότι η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή. Η Κέρι διαγνώστηκε με καρκίνο των ωοθηκών.

Ο Άνταμ πρόσθεσε: ‘Ήμασταν σοκαρισμένοι. Ρωτήσαμε τους γιατρούς αν έγινε κάποιο μπέρδεμα. Κανείς δεν είχε αναφέρει τον καρκίνο. Πάντα πιστεύαμε ότι ήταν μια απλή κύστη.’

Η Κέρι ξεκίνησε χημειοθεραπεία, αν και τα μαλλιά της πέσανε, φαινόταν να αντιμετωπίζει καλά την ασθένεια. Ωστόσο, ο καρκίνος επέστρεψε και το ζευγάρι αποφάσισε να μετακινήσει τον γάμο τους σε ένα ξενοδοχείο στην Αγγλία.

Τον Φεβρουάριο, η υγεία της Κέρι χειροτέρεψε ξαφνικά και οι γιατροί είπαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο. Το ζευγάρι όμως ήθελε ακόμα να γίνουν ανδρόγυνο στο σύντομο χρονικό διάστημα που τους έμεινε. Ο Άνταμ πρόσθεσε:

‘Η Κέρι ήθελε να παντρευτούμε στο νοσοκομείο, αλλά ήμουν κατά αυτής της ιδέας. Ήθελα να περιμένουμε. Όταν της έκανα πρόταση γάμου, είχαμε όλες αυτές τις ιδέες να παντρευτούμε σε ξενοδοχείο στο εξωτερικό. Αλλά συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχε σημασία πού ή πότε θα γινόταν, αρκεί να παντρευόμασταν.

Ο Άνταμ κανόνισε τον γάμο σε μόλις 4 ώρες με την βοήθεια της οικογένειας και των φίλων τους. Θυμάται ο ίδιος: ‘Οι νοσοκόμες διακόσμησαν την πτέρυγα, όλοι βοήθησαν. Η Κέρι βρισκόταν στο κρεβάτι καθώς λέγαμε τους όρκους μας.’

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 2 Μαρτίου. Τέσσερις μέρες αργότερα, η Κέρι πέθανε στην αγκαλιά του Άνταμ. ‘Είναι σαν να κρατήθηκε για τον γάμο. Είμαι συγκλονισμένος, αλλά είμαι περήφανος που μπορώ να αποκαλώ την Κέρι σύζυγό μου. Είναι μια εκπληκτική γυναίκα.’

Ο Άνταμ πλέον κάνει καμπάνια για την πρόωρη διάγνωση του καρκίνου των ωοθηκών. Θα συμμετάσχει τον επόμενο μήνα σε πτώση με αλεξίπτωτο προς τιμή της μνήμης της Κέρι και προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για τον σκοπό αυτό. Μέχρι τώρα, έχει συγκεντρώσει πάνω από 5.000 ευρώ και ελπίζει να συνεχίσει.

‘Η πτώση με αλεξίπτωτο είχε κλείσει από πέρυσι και φυσικά το είχαμε κανονίσει μαζί με την Κέρι . Ξέρω ότι θα βρίσκεται μαζί μου πνευματικά, να με προσέχει.’ Μοιραστείτε την συγκινητική ιστορία της Κέρι με τους φίλους σας.

πηγη athensmagazine.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button