ΔΙΑΦΟΡΑ

Γνωστός ηθοποιός από το Καλημέρα Ζώη έγινε μοναχός

Για πολλά χρόνια ήταν ηθοποιός.

Όμως τελικά έκανε στροφή στην ζωή του και ακολουθεί πλέον εκκλησιαστική πορεία. Ο λόγος για τον Ευγένιο Λαμπρινάκο, ο οποίος, είχε πάρει μέρος σε σίριαλ όπως τα «Σαν αδελφές», «Καλημέρα Ζωή», «Δύο Ξένοι», «Ο Υιός του πατέρα» και στις «7 θανάσιμες πεθερές».

Ο “πατέρας Ευτύχιος” από την υπόθεση «Απρόβλεπτη πεθερά» της τηλεοπτικής σειράς «7 θανάσιμες πεθερές», έγινε μοναχός με το όνομα Ιερώνυμος.

Όπως δημοσίευσε ο Poimin ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ χειροτόνησε Διάκονο τον ηθοποιό που γεννήθηκε στο Πειραιά στις 22 Ιουνίου 1973 από Μανιάτες γονείς και με συγγενή τους τον Πρωτοσύγκελλο Μητροπολίτη της Πελοποννήσου .

Η χειροτονία του έγινε την Κυριακή 16 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κιλκίς και φωτογραφίες της τελετής αλλά και φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο site Romfea. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους απευθυνόμενος στον νεοχειροτονηθέντα Διάκονο π. Ιερώνυμο ο Σεβασμιώτατος Ποιμέναρχης του Κιλκίς, είπε:

«Από σήμερα καλείσαι να διακονείς τον Τρισάγιο Θεό, να πράττεις δηλαδή θεάρεστον έργον από ελεύθερη βούληση και επιλογή. Να μην φοβάσαι και να παίρνεις σωστές, υπεύθυνες και δυναμικές αποφάσεις που θα σε ενισχύουν και θα σε ενδυναμώνουν. Να τηρείς το θέλημα του Θεού τον Οποίο να έχεις πάντοτε μέσα στην καρδιά σου» τόνισε μεταξύ των άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Πηγη tribune.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button