ΔΙΑΦΟΡΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο αγαπημένος τραγουδιστής

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο τραγουδιστής Νίκος Βέρτης.

Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο τραγουδάει ο Νίκος Βέρτης ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου, καθώς ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση από το νυχτερινό κέντρο για τον τραγουδιστή έγινε λίγο πριν τις 10 το βράδυ του Σαββάτου.

 

Δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα σε σχέση με την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή, ούτε ο λόγος που χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και να ακυρώσει τις εμφανίσεις του.

Η πλήρης ανάρτηση για τον Νίκο Βέρτη:

«Λόγω εσπευσμένης μεταφοράς του Νίκου Βέρτη στο νοσοκομείο, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις του αγαπημένου μας καλλιτέχνη στο Yton The Music Show για αυτό το Σάββατο 13/4 και την Κυριακή 14/4 θα παραμείνει κλειστό. Σας ζητούμε συγγνώμη για την οποία αναστάτωση. Την ερχόμενη εβδομάδα ξανά μαζί με υγεία», αναφέρει το νυχτερινό κέντρο στην ανακοίνωσή του.

Το διαβάσαμε εδώ tilestwra.com

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button