ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο πιο εύκολος ανέξοδος και γρήγορος τρόπος να μοσχοβολήσετε όλο το σπίτι σας για πολλές ώρες

Τη συμβουλή μου την έστειλε χθες φίλη του blog μας και την ευχαριστώ θερμά! Το δοκίμασα και έμεινα έκπληκτη για πόση ώρα μοσχοβολούσε όλο το σπίτι!

Είναι απλό! Σε ένα ψεκαστήρι θα βάλετε μια κουταλιά σόδα, 2-3 βανίλιες ,νερό και αν θέλετε να έχει ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια λίγο καθαρό οινόπνευμα η βότκα! Αν δεν έχετε και με σκέτο νεράκι κάνει δουλειά!
Αυτό το σπρέι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε παντού!
Σε καναπέδες, σε κουρτίνες, στα ρούχα, στον αέρα.
Κάνει θαύματα!

Δείτε και αυτό – Απίστευτη πατέντα: Πώς θα αρωματίσεις το σπίτι σου με ένα απλό σφουγγάρισμα;

Απίστευτη πατέντα: Πώς θα αρωματίσεις το σπίτι σου με ένα απλό σφουγγάρισμα; Τι εννοούμε με αυτό; Ότι, μπορείς σφουγγαρίζοντας να αφήσεις ένα υπέροχο άρωμα στο χώρο με μια απλή κίνηση!

Βάζεις μέσα στον κουβά: 1/4 φλιτζάνι άσπρο ξύδι . 1 κουταλιά σούπας υγρό σαπούνι πιάτων. Λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σου. 9 λίτρα ζεστό νερό από τη βρύση

Το ξύδι θα απολυμάνει και θα σκοτώσει τα μικρόβια. Το υγρό σαπούνι πιάτων θα καθαρίσει. Το αιθέριο έλαιο θα μοσχομυρίσει τον χώρο. Και απόλαυσε, ένα σπίτι μυρωδάτο όσο ποτέ!

 

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button