ΔΙΑΦΟΡΑ

«Με τι λόγια να σε αποχαιρετήσω»: Δύσκоλες ώρες & βαρú πένθоς για την Έλενα Ράπτη, ραγiζει καρδıές το «αντiο»

«Με τι λόγια να σε αποχαιρετήσω όταν δεν θέλω να σε να αποχωριστώ.

Θέλω να μπω σπιτι και να σε βρω στο σαλόνι να κάνεις παρέα με τη μαμα. Να σου πω τα νεα μου, να με ακούσεις με προσοχή και να τα σχολιάσεις με τον πιο γλυκό, καλοπροαίρετο και ενθαρρυντικό τρόπο! Να μιλήσουμε για την επικαιρότητα, την πολιτική και το θέατρο που λατρεύεις. Να πάρω δύναμη απο την ακούραστη ψυχή σου, το νεανικό σου πνεύμα και την αγάπη σου για τη ζωή!», έγραψε η Έλενα Ράπτη περιγράφοντας την ηθοποιό.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Ράπτη αποχαιρέτησε ένα από τα αγαπημένα της πρόσωπα, που έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή, την ηθοποιό Χαριτίνη Καρόλου.

Και συνέχισε: «Για όλους είσαι μια λαμπρή ηθοποιός της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου που συμμετείχε σε σπουδαίες θεατρικές παραγωγές. Ταλαντούχα, φωτεινη, αγέρωχη!
Για τη δική μου οικογένεια, είσαι όλα αυτά και πολλά παραπάνω. Είσαι η Χαριτινη μας! Μια υπέροχη φιλη που με την καλοσύνη, την ηπιότητα του χαρακτήρα σου και το γλυκό σου χαμόγελο μας συντροφεύεις επί χρόνια.

Θα μας λείψεις πολύ αγαπημένη μας!», ανέφερε η Έλενα Ράπτη στην ανάρτησή της για τη Χαριτίνη Καρόλου.

 

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button