ΔΙΑΦΟΡΑ

Σοκ Προφητεία Aγίου Παϊσίου για την Ευρώπη

Μπορεί είκοσι και πλέον χρόνια πριν τα λόγια του να έμοιαζαν ότι δεν είχαν καμία βάση, όμως ο Γέροντας Παϊσιος, που κοιμήθηκε στις 12 Ιουλίου του 1994 και αναπαύεται στο Ησυχαστήριο του Αγ. Ιωάννου Θεολόγου,του Αγ. Αρσενίου του Καππαδόκου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, κατέγραψε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες για τη σημερινή εποχή προφητείες.

Μπορεί να έχουν περάσει 20 και πλέον χρόνια, όμως ο Αγιορείτης μοναχός, ο γέροντας Παΐσιος, είχε μιλήσει προφητικά για τη διάλυση της ονομαζόμενης τότε ΕΟΚ.

«Λίγα είναι τα ψωμιά της ΕΟΚ …Δεν θα κρατήσει και πολλά χρόνια …Θα την διαλύσουν οι Άγγλοι και οι Αμερικάνοι, αυτοί είναι ένας λαός και συνεργάζονται …Σου λέει, τι γίνεται εδώ; Σηκώνει πάλι κεφάλι ο Χίτλερ; Έτσι θα την διαλύσουν …

Ο γέρων Παΐσιος είχε προφητεύσει επίσης πως: «Θα έρθουν δύσκολα χρόνια, θα πούμε το ψωμί, ψωμάκι …Θα φέρει όμως ο Θεός έτσι τα συμφέροντα των μεγάλων και στο τέλος θα μας βοηθήσουν οι ’γγλοι και οι Αμερικάνοι …όχι από δίκαιο ή από φιλία αλλά γιατί έτσι θα είναι το συμφέρον τους…

Μεταξύ αυτών, χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του για τη Γερμανία:AdTech Ad

«Είναι πολύ ζεστό ακόμη το αίμα… Είναι αδύνατο, και θα φανεί αυτό αργότερα, να υπάρξει ποτέ συνεργασία των Άγγλων, των Γάλλων, των Γερμανών, των Ιταλών, των Αυστριακών, κλπ. όταν υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που χάσανε στον Δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο τους πατεράδες και τους θείους τους.

Είναι ποτέ δυνατόν να ονομάζει ο ένας τον άλλον «σύμμαχε» και να το εννοεί; Μή βλέπουμε τα πράγματα κοντόφθαλμα και μόνο χάριν της Οικονομίας. Θα βγει ο Εθνικισμός στην επιφάνεια και τότε… Διαλύεται η Ευρώπη λόγω Γερμανίας!»

πηγη newsbomb.gr

Το news-nea.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων - απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω εμαιλ έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, εμαιλ, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Facebook Σχόλια

Σχετικά Άρθρα

Back to top button